Zakelijk bestellen

Vraag een vrijblijvende offerte aan
Gebruik onderstaand formulier om een vrijblijvende offerte aan te vragen. Vult u deze a.u.b. zo compleet mogelijk in zodat wij een passende offerte kunnen maken. Wij sturen u de offerte binnen 2 werkdagen. Kunt u niet wachten? Bel ons dan op 0316224761.

Voortreffelijke service
Als zakelijke klant profiteert u van verschillende voordelen. Zo heeft u online inzicht in alle geplaatste bestellingen en facturen.

Korting op maat
Voor grote bestellingen maken wij gebruik van staffelkortingen. Bij de meeste producten kunt u direct in de webshop de kortingen zien. Staan deze er niet of heeft u grotere aantallen nodig? Neem dan contact op via info@vandekaasboer.nl. Wij sturen u dan binnen 2 werkdagen een offerte toe.

Achteraf betalen
Wij hanteren een standaard betalingstermijn van 14 dagen als u een zakelijk account heeft. Dus vandaag bestellen, morgen in huis en binnen 14 dagen betalen. U kunt zelf kiezen op welk emailadres u de facturen wenst te ontvangen.

Eigen contactpersoon
Met al uw vragen kunt u terecht bij ons verkoopteam, die u kunt bereiken via info@vandekaasboer.nl of door te bellen met 0316224761.

Bestellen
Bestellingen kunt u plaatsen via onze webshop. Als zakelijke klant is het ook mogelijk om telefonisch (0316224761) of per mail (info@vandekaasboer.nl) te bestellen.